Image 6
booking

Check-in

calendar
calendar

Restaurant

Specialitatile restaurantului Lugano sunt expresia perfecta a pasiunii noastre pentru traditie, creativitate si ingrediente autentice.

Propunem combinatii originale si surprinzatoare care vor stârni curiozitatea oaspetilor nostri. Alegem întotdeauna alimente naturale si sanatoase pe care le punem în valoare cu condimente usoare si simple.
Meniul nostru ofera retete tipice ale gastronomiei italiene, dar si diverse preparate împrumutate din bucataria internationala.

Fiecare masa la noi in restaurant italian este întotdeauna însotita de o colectie de vinuri nobile, atent selectionate pentru a etala calitatile diferitelor feluri de mâncare.
Restaurantul Lugano situat ̨n interiorul hotelului este deschis ̨n fiecare zi ̨n intervalele 12.00 Р23.30 si poate gazdui p̢na la 50 de persoane. restaurant italian

ul in care arata lenjeria, modelul, aspectul, calitatea imprimeurilor, toate suntatribute pe care trebuie sa le evaluati cu atentie inainte sa cumparati. O lenjeriede calitate va fi executata foarte bine si nu va avea niciun defect. Este indicat saoptati pentru calitate, intrucat lenjeriile sunt facute ca sa dureze si va veti puteabucura de ele ani buni. Ar fi pacat sa investiti banii intr-o lenjerie care isi vaschimba aspectul sau dimensiunile dupa prima sau mai multe spalariLenjerii de patIn ceea cepriveste spalarea, ar fi bine sa verificati specificatiile de pe eticheta, sa vedeticam care este temperatura la care poate fi spalata lenjeria