Image 25
booking

Check-in

calendar
calendar

Sala de conferinte

Sala noastra de conferinte ofera posibilitatea de a organiza întâlniri, conferinte de presa, seminarii, evenimente de team building, dineuri oficiale si nu numai.
Poate fi dotata cu cele mai noi echipamente audiovizuale pentru a raspunde exigentelor si necesitatilor presupuse de orice tip de eveniment. Conexiune Wi-Fi sigura si privata pe toata suprafata salii de conferinte.

        

Aranjament tip U           Aranjament tip clasa        

Aranjament tip consiliu       Aranjament tip teatru sala de conferinte suceava

ul in care arata lenjeria, modelul, aspectul, calitatea imprimeurilor, toate suntatribute pe care trebuie sa le evaluati cu atentie inainte sa cumparati. O lenjeriede calitate va fi executata foarte bine si nu va avea niciun defect. Este indicat saoptati pentru calitate, intrucat lenjeriile sunt facute ca sa dureze si va veti puteabucura de ele ani buni. Ar fi pacat sa investiti banii intr-o lenjerie care isi vaschimba aspectul sau dimensiunile dupa prima sau mai multe spalariLenjerii de patIn ceea cepriveste spalarea, ar fi bine sa verificati specificatiile de pe eticheta, sa vedeticam care este temperatura la care poate fi spalata lenjeria